Woningontruiming

Hoe werkt het?

Wanneer u een gratis offerte aanvraagt komen we bij u langs om de klus te bekijken. Op basis van dit gesprek bieden wij een heldere, vrijblijvende en altijd scherpe offerte aan. U zit nergens aan vast en weet precies waar u aan toe bent. Woningontruiming Amsterdam, Woningontruiming Utrecht, Hilversum, Leiden en alles daar tussen in. Ons werkgebied beslaat een groot deel van de Randstad en omliggende dorpen.

kennismaken met opdrachtgever

Wij komen langs en inventariseren de klus

Offerte maken

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Ontruiming geschied

Na goedkeuring van de offerte gaan wij aan de slag

Inspectie van de inboedel

Tot slot volgt een eindinspectie

Bij een woningontruiming komen mensen altijd eerst

Persoonlijk, professioneel en discreet. Dat zijn de Woningontruimingen bij Ontruimend Goed. Ons team is betrokken, vakkundig en snel. Het belangrijkste aspect van ons werk vinden wij het contact met u en dat we u met een tevreden gevoel achterlaten. Waar een ander puur op winst uit is zijn wij oprecht betrokken met onze klanten en gebrand op een prettige samenwerking bij het ontruimen van uw huis.

Waarom een woningontruiming door Ontruimend Goed?

Is een seniorenverhuizing de reden voor de huisontruiming? Is de ontruiming emotioneel te zwaar voor u? Weet u niet waar u moet beginnen? Of heeft u gewoon geen tijd of zin in de boedelontruiming? Ontruimend goed neemt de volledige woningontruiming uit handen en zorgt ervoor dat de woning volgens uw specificaties word ontruimd. Denk hierbij aan bezemschoon opleveren van de woning of ontruimen volgens de specificaties van de woningvereniging. Ook verrichten wij als het nodig is kleine reparaties en werkzaamheden. Denk hierbij aan gaten vullen, elektrische draden wegwerken, gordijnrails of zonneschermen weghalen of de volledige vloer verwijderen.

Van grote woning tot 1 kamer studio; met onze jarenlange expertise zorgen wij ervoor dat uw woningontruiming snel en volledig word uitgevoerd. Van ontruiming tot het afvoeren van afval; de ontruiming wordt volledig door ons ontzorgd.

Voorzichtig omgaan met inboedel

Wij houden rekening met de wensen van de bewoners en behandelen alle inboedel met zorg. We weten als geen ander dat een huis ook een thuis is en dat deze gevuld is met vooral onvervangbare inboedel van sentimentele waarde. Wij hebben jarenlange ervaring met boedelontruiming en zullen dan ook altijd al uw spullen met zorg behandelen, vooral wanneer het niet duidelijk is wat er met een specifiek item moet gebeuren. Ontruimen op een goede gepaste manier is tenslotte onze naam.

In goed overleg kijken we wat er met de inboedel moet gebeuren. Wat wilt u houden? Wat kan afgevoerd worden? Spullen met waarde die u niet wilt houden worden door ons gerecycled en worden bij u op de factuur in mindering gebracht. Belangrijke papieren, foto’s of andere spullen met sentimentele waarde leggen wij indien nodig opzij zodat u daar op een later moment nog eens rustig doorheen kunt kijken.

 

woningontruiming  

 

 

Kortom, Wilt u zeker weten dat uw woningontruiming goed gebeurt?
Laat deze door ons snel en met zorg ontruimen!

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis vrijblijvende offerte voor woningontruiming

  Overlijden inboedel

  Ontruimingen
  na overlijden

  lees meer

  taxatie inboedel

  Inkoop /
  taxatie

  lees meer

  Zolderopslag inboedel

  Zolder /
  opslag

  lees meer