Woningontruiming Amstelveen

Rijtjeswoningen

Wij zorgen voor uw woningontruiming in Amstelveen

Wenst u in de omgeving van Amstelveen de hulp van een specialist op het gebied van boedelontruiming? Dan willen wij van Ontruimend Goed u graag helpen. Wij staan bekend om onze persoonlijke, professionele en discrete werkwijze. U kunt er op vertrouwen dat, door onze jarenlange ervaring met woningontruiming, uw woning vakkundig, snel en met respect wordt ontruimd. Maatwerk, volledig op uw wensen afgestemd met altijd de scherpste prijs. Wilt u meer informatie? Of ontvangt u graag direct een vrijblijvende offerte? Bel ons of vul het contactformulier in.

Waarom ontruimend Goed?

 • 24/7 service & oplever garantie – Wij gaan voor 100% tevredenheid
 • Duurzaam hergebruik – Veel spullen krijgen een nieuw huisje
 • Jarenlange ervaring met Amsterdamse woningen – smal!
 • Persoonlijke aanpak – De mensen zijn voor ons het allerbelangrijkst!

Ontruimend Goed. Ontruimd en ontzorgd!

Is een seniorenverhuizing de reden voor de huisontruiming? Is de ontruiming emotioneel te zwaar voor u? Weet u niet waar u moet beginnen? Of heeft u gewoon geen tijd of zin in de boedelontruiming? Ontruimend goed neemt de volledige woningontruiming uit handen en zorgt ervoor dat de woning volgens uw specificaties word ontruimd. Denk hierbij aan bezemschoon opleveren van de woning of ontruimen volgens de specificaties van de woningvereniging. Ook verrichten wij als het nodig is kleine reparaties en werkzaamheden. Denk hierbij aan gaten vullen, elektrische draden wegwerken, gordijnrails of zonneschermen weghalen of de volledige vloer verwijderen.

Van grote woning tot 1 kamer studio; met onze jarenlange expertise zorgen wij ervoor dat uw woningontruiming snel en volledig word uitgevoerd. Van ontruiming tot het afvoeren van afval; de ontruiming wordt volledig door ons ontzorgd.

Wenst u meer informatie over onze werkwijze en de prijzen die wij hanteren? Of wilt u direct een afspraak met ons plannen? Bel of mail ons dan vanuit Amstelveen.

Wilt u zeker weten dat uw woningontruiming correct verloopt?
Laat deze door ons snel en met zorg ontruimen!

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend met het onderstaande formulier uw vragen stellen.

  Frank en Robin helpen u graag!

  Ontruimend Goed is in 2017 opgericht door Frank en Robin. Met een achtergrond in ontruimingen, kunst en de markt hadden zij een duidelijke visie over ontruimen. Mensen eerst! Zij wilden hun ervaring en kennis op deze manier bundelen. Zij hebben een vast, hecht team in dienst die hun helpen tijdens het ontruimen van het huis of pand. Om een vlekkeloze woningontruiming te kunnen verwezenlijken, nemen zij uw wensen en eisen als uitgangspunt. lees meer

  Hoe wij een huis leegruimen na een overlijden

  Wanneer er een naaste is overleden, moet soms de woning worden ontruimd. U gaat door een emotioneel zware periode en daarom willen wij u graag ontzorgen in deze moeilijke tijd. De woningontruiming gebeurd op een discrete en respectvolle manier. Wilt u meer te weten komen over hoe wij een woning ontruimen na een overlijden en de kosten? Benader ons dan voor een vrijblijvende offerte op maat. Moet er met een spoed een woning worden leeggehaald? Dan kunnen wij al binnen 24 uur aan de slag gaan. Bekijk hier onze werkwijze.

  Seniorenverhuizing

  Weet dat Ontruimend Goed bij een seniorenverhuizing de woning met het grootste respect voor de bewoners en de inboedel ontruimt, en dat we de spullen naar de nieuwe woning verhuizen. Als daarbij niet alle spullen meegaan, overleggen wij met u wat u wel en wat u niet wilt verhuizen. Als u dat op prijs stelt, zoeken wij een nieuwe bestemming voor de inboedel die achterblijft. Bij het ontruimen van een seniorenverhuizing zorgen wij ervoor dat de woning bezemschoon en volgens de richtlijnen van de woningbouwvereniging wordt opgeleverd.

  Uw opkoper van meubels in Amstelveen

  Soms moeten wij een huis leegruimen in verband met een seniorenverhuizing. Omdat men kleiner gaat wonen, zijn er veel spullen die weg moeten. Wij geven deze spullen een tweede leven door ze naar de kringloop te brengen. Zijn er spullen van waarde waar u vanaf wilt? Dan kunt u ons ook inschakelen als meubel opkopers. U ontvangt in Amstelveen dan een mooie prijs voor de meubels.

  Laat ons uw huis leegruimen in Amstelveen

  Wilt u meer te weten komen over de uitvoering van een woningontruiming in Amstelveen? Of wilt u vakkundig een woning laten leegruimen na een overlijden? Bel ons dan via 085 130 52 73, stuur een e-mail naar info@ontruimendgoed.nl of vul het online contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. U kunt dan rekenen op een vlekkeloze woningontruiming in Amstelveen.

  Boerderij
  Rijtjeshuis
  Kantoor