Woningontruiming Bloemendaal

Rijtjeswoningen

Laat ons naar Bloemendaal komen voor uw woningontruiming

Laat de professionals van Ontruimend Goed naar Bloemendaal komen om uw woning te ontruimen. Wilt u uw huis ontruimen, omdat u als senior gaat verhuizen? Of wilt u dat wij uw woning opruimen, zodat u deze bezemschoon kunt achterlaten? Of is er sprake van een overlijden? Wat de reden voor een ontruiming ook is, ons werk gebeurt respectvol, zorgvuldig en vakkundig. Een woningontruiming door ons laten verzorgen? Neem contact met ons op en laat ons weten wanneer wij langs kunnen komen in Bloemendaal.

Frank en Robin helpen u graag bij al uw wensen

Wilt u zeker weten dat uw woningontruiming correct verloopt?
Laat deze door ons snel en met zorg ontruimen!

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend met het onderstaande formulier uw vragen stellen.

  Deze voordelen vindt u bij Ontruimend Goed

  Wilt u uw huis graag door Ontruimend Goed laten ontruimen? Dat brengt vele voordelen met zich mee! Allereerst hebben beide oprichters genoeg ervaring in het ontruimen van huizen. Een bijkomend voordeel is dat ons team hecht en vast is, en wij uitsluitend over professionele vakmensen beschikken. Een ander groot voordeel is onze zorgvuldige en respectvolle benadering. Dit geldt vooral wanneer wij een woning leegruimen bij een overlijden, maar eveneens bij een seniorenverhuizing. Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor extra diensten, zoals het verwijderen van uw vloerbedekking. Daarbij kunnen wij uw huis bezemschoon opleveren. Mogen wij bij u langskomen in Bloemendaal?

  Wat doen wij met de inboedel na een overlijden?

  Voor een nabestaande is het onprettig de woning van uw naaste te moeten ontruimen. Dit brengt vaak veel emoties met zich mee. Laat uw woningontruiming in Bloemendaal daarom aan ons over. Is er toch geen interesse in de inboedel? U kunt de meubels ook door ons laten opkopen. Gedurende de ontruiming bepalen wij direct wat de waarde van de inboedel is. Zijn wij van plan de inboedel op te kopen? Dan trekken wij het bedrag van de factuur af die u na de woningontruiming van ons zult krijgen. Op die manier maakt u minder kosten voor de ontruiming bij een overleden. Vraag ons naar de mogelijkheden en onze kosten wanneer wij de inboedel opkopen en de woning in Bloemendaal ontruimen.

  Denk aan ons bij uw woningontruiming in Bloemendaal

  Staat er een woningontruiming bij u op de planning in Bloemendaal? Wij kunnen uw huurwoning of koophuis vakkundig ontruimen. Wanneer u dit wenst, halen wij meteen de vloerbedekking weg. Zo levert u uw woning straks bezemschoon op. Wilt u meubels door ons laten opkopen? Dit levert u een mooi financieel extraatje op! Bel snel naar
  085 130 52 73 of stuur een e-mail naar info@ontruimendgoed.nl. Wij komen graag naar Bloemendaal om uw woning te ontruimen!

  Boerderij
  Rijtjeshuis
  Kantoor