Woningontruiming Velsen

Rijtjeswoningen

Ontruimend Goed voor uw woningontruiming in Velsen

Zoekt u in de omgeving van Velsen een bedrijf dat uw woning of pand vakkundig kan ontruimen? Dan bent u aan het juiste adres bij Ontruimend Goed. Met onze jarenlange ervaring en grote kennis op het gebied van woningontruiming kunnen wij u op de juiste manier helpen. Wij staan bekend om onze persoonlijke, professionele en discrete aanpak. Moet u een huis laten ontruimen na het overlijden van een naaste? Dan willen wij u graag ontzorgen. Neem contact met ons op vanuit Velsen voor meer informatie over onze werkwijze of maak direct een afspraak om een woning te laten leeghalen.

Meer informatie over Ontruimend Goed

In 2017 werd Ontruimend Goed opgericht door Frank en Robin. Zij wilden hun kennis en ervaring op het gebied van ontruimingen bundelen en zijn daarom begonnen met Ontruimend Goed. Zij worden in hun werk bijgestaan door een vast, hecht team dat op een vakkundige en efficiënte manier een woning kan ontruimen. Het team is betrokken en vindt het fijn om de handen uit de mouwen te steken.

Wilt u zeker weten dat uw woningontruiming correct verloopt?
Laat deze door ons snel en met zorg ontruimen!

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend met het onderstaande formulier uw vragen stellen.

  Een huis laten opruimen na een overlijden

  Na het overlijden van een dierbare doorloopt u een zware, emotionele periode. Misschien bent u ook wel verantwoordelijk voor de huisontruiming na het overlijden. Waarschijnlijk staat uw hoofd er niet naar om de woningontruiming te regelen. Gelukkig staan wij dan voor u klaar. Wij ontzorgen u door het huis op vakkundige wijze te ontruimen. Wij zullen respectvol en netjes omgaan met alle spullen die wij verwijderen. Wij zullen de woning bezemschoon opleveren. Heeft u behoefte aan meer informatie over een huis laten ontruimen na een overlijden en de kosten? Dan kunt u contact met ons opnemen vanuit Velsen.

  Een vakkundige woningontruiming in Velsen

  Wij zullen niet alleen een huis leeghalen na een overlijden, maar staan ook voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld kleiner wilt gaan wonen. De oude woning moet dan ontruimd worden en de overtollige meubels en spullen moeten worden verwijderd. Wij vinden het belangrijk dat uw spullen in Velsen een tweede leven krijgen. Daarom zullen wij alle bruikbare spullen aan de kringloopwinkel geven. Heeft u meubels van waarde die u niet meer hoeft? Dan kunt u ons inschakelen als meubel opkopers. De prijs van deze meubels kunnen wij meestal direct verrekenen met uw factuur.

  Benader ons voor een woningontruiming in Velsen

  Wilt u uw woning in Velsen laten ontruimen? Bent u op zoek naar een opkoper van meubels? Of heeft u behoefte aan een vrijblijvende offerte? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085 130 52 73 of u stuur een mail naar info@ontruimendgoed.nl. Wij helpen u dan zo snel mogelijk met uw woningontruiming in Velsen.

  Boerderij ontruiming Velsen

  Bedrijfs ontruiming Velsen

  Pand ontruiming Velsen