Woningontruiming Castricum

Rijtjeswoningen

Uw woning laten ontruimen in Castricum

Wilt u graag hulp in Castricum bij het laten ontruimen van uw kantoorpand of woning?
Bij Ontruimend Goed bent u aan het juiste adres! Ontruimend Goed is breed ervaren rondom alles op het gebied van woningontruimingen. Wij hanteren een professionele, discrete en persoonlijke aanpak. Indien u uw woning door ons wilt laten ontruimen, neemt u contact op met Ontruimend Goed. Uiteraard is het ook mogelijk meer informatie op te vragen over een woningontruiming in Castricum.

Meer over Ontruimend Goed

Ontruimend Goed is opgericht door Frank en Robin. Zij hebben veel ervaring op het gebied van woningontruimingen en besloten in 2017 met Ontruimend Goed hun krachten te bundelen. Wij hebben een vast, hecht team van ontruimers die de woningontruiming verzorgen. Het ontruimen van de woning gebeurd op een respectvolle en vakkundige manier. Zeker na het overlijden van een geliefde is het belangrijk dat er op de juiste manier wordt gehandeld. Wanneer wij een huis leegruimen na een overlijden, kunt u daar op rekenen.

Wilt u zeker weten dat uw woningontruiming correct verloopt?
Laat deze door ons snel en met zorg ontruimen!

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend met het onderstaande formulier uw vragen stellen.

  Wanneer er sprake is van een overlijden

  Zit u in een emotionele periode omdat u te maken heeft met het overlijden van een dierbare?
  Wij ontzorgen u geheel door de woningontruiming voor u te verzorgen. Bij het ontruimen van een huis na een overlijden, wordt er discreet en respectvol met alle spullen omgegaan. Indien u hier behoefte aan heeft, leveren wij de woning bezemschoon op. Zou u meer willen weten over hoe wij het huis ontruimen na een overlijden en wilt u meer weten over de kosten? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan in Castricum.

  Denk eens aan ons wanneer u een huis wilt ontruimen in Castricum

  Naast het huis laten ontruimen bij een overlijden, kan het ook zijn dat u uw woning laat ontruimen omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen. Misschien heeft u teveel meubels en passen deze niet meer in uw huis. Ontruimend Goed is er dan voor u om uw huis te ontruimen. Uw woning wordt bezemschoon opgeleverd door ook het verwijderen van de aanwezige vloerbedekking. Wij kunnen uw meubels ook opkopen, indien u denkt spullen en meubels van waarde te bezitten.

  Maak een afspraak voor uw woningontruiming in Castricum

  Wilt u kleiner wonen in Castricum of heeft u om een andere reden behoefte aan woningontruiming? Is er bijvoorbeeld sprake van een overlijden? Of zoekt u een opkoper voor uw spullen? Neem dan gauw contact met ons op via 085 130 52 73 of u stuurt een mail naar info@ontruimendgoed.nl.
  Wij helpen u graag met uw woningontruiming in Castricum!

  Boerderij
  Rijtjeshuis
  Kantoor