Woningontruiming Heemskerk

Rijtjeswoningen

De verzorging van uw woningontruiming in Heemskerk

Zoekt u in Heemskerk een expert op het gebied van woningontruiming? Kies dan voor de diensten van Ontruimend Goed. Met onze persoonlijke, discrete en professionele aanpak kunnen wij iedere huisontruiming op de juiste manier voltooien. Wij zijn in staat om u te ontzorgen door een woning te ontruimen bij het overlijden van een naaste. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Wenst u een offerte op maat? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Dan kunt u ons benaderen vanuit Heemskerk.

De oprichting van Ontruimend Goed

Ontruimend Goed is in 2017 opgericht door Frank en Robin. Om hun kennis en ervaring op het gebied van woningontruiming te bundelen, hebben zij de handen in elkaar geslagen en zijn zij begonnen met Ontruimend Goed. Wij worden geholpen door een vast, hecht team dat iedere ontruiming op de juiste manier kan voltooien. Het team is betrokken en wil graag de handen uit de mouwen steken.

Wilt u zeker weten dat uw woningontruiming correct verloopt?
Laat deze door ons snel en met zorg ontruimen!

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend met het onderstaande formulier uw vragen stellen.

  Een woning laten leegruimen na een overlijden

  Is er naaste overleden? Dan zit u midden in een emotionele periode. U bent verantwoordelijk voor de woningontruiming, maar u richt zich liever op belangrijkere zaken. Wij kunnen voor u met spoed een offerte opstellen en de seniorenwoning, indien nodig, binnen 24 uur ontruimen. Tevens kunnen wij de waarde van de inboedel voor u berekenen. Zo houden wij alles helder voor u. Benader ons vanuit Heemskerk voor meer informatie over hoe wij een woning ontruimen na een overlijden.

  Schakel ons in als meubel opkopers in Heemskerk

  Een woningontruiming is niet alleen nodig na het overlijden van een persoon. Ook wanneer u kleiner gaat wonen in Heemskerk, kan een huisontruiming noodzakelijk zijn. Ons team verwijdert de meubels en spullen die u niet wil meenemen naar uw nieuwe huis. De meubels krijgen via de kringloopwinkel een tweede leven. Naast de meubels zullen wij ook de vloerbedekking verwijderen en het huis bezemschoon opleveren. Zijn er meubels van waarde die u wilt verkopen? Als meubel opkopers kunnen wij de betreffende meubels taxeren. De prijs van deze meubels kunnen wij meestal direct verrekenen met uw factuur.

  Laat ons uw woningontruiming verzorgen in Heemskerk

  Wenst u een vakkundige woningontruiming in Heemskerk? Wilt u onze hulp als opkoper van meubels? Of heeft u behoefte aan een vrijblijvende offerte? Benader ons dan via 085 130 52 73 of u stuur een e-mail naar info@ontruimendgoed.nl. Wij regelen dan graag uw woningontruiming in Heemskerk.

  Rijtjeshuis

  Bedrijfs ontruiming Heemskerk