Wie we zijn

FRANK VAN HAAREN

 

Ik zeg wel eens een ontruiming van een huis is als een tweede uitvaart. Veel emoties en zorgen komen er dan  op het pad van onze cliënten. In een persoonlijk gesprek om de tafel is het dan goed luisteren en inleven wat erbij mijn klanten speelt aan emoties en persoonlijke wensen. Door nuchter met de zaken om te gaan geef ik dan een heldere manier van aanpak.

Even kennismaken..

Wij, Frank en Robin, zijn de oprichters van Ontruimend Goed. We werken al langer samen in ontruiming, maar sinds 2017 zijn we voor onszelf begonnen en bundelen wij onze krachten.

Met een vast, hecht team van ontruimers verzorgen wij ontruimingen, en alles wat daar bij komt kijken. We zijn een klein team met hart voor de zaak en voor onze klanten.Onze jarenlange ervaring, expertise en liefde voor de kunst, voor mensen en de maatschappij, zorgen ervoor dat wij maatwerk kunnen leveren.

Wij zijn oprecht betrokken en daarbij vinden we het fijn om de handen uit onze mouwen te steken. Kortom; Wij helpen u graag met ontruimen & ontzorgen.

ROBIN V/D WATER

 

”Spullen inpakken en inladen is na enkele jaren ontruimen inmiddels routine, maar de mensen blijven altijd verschillend. Het voornaamste aspect van dit werk is voor mij dan ook de sociaal-maatschappelijke kant ervan. Ik vind het belangrijk mensen bij een soms moeilijk proces te kunnen helpen.”

Voor woningontruimingen komen wij o.a. in deze plaatsen: