Woningontruiming De Ronde Venen

Rijtjeswoningen

Laat ons uw woningontruiming verzorgen in De Ronde Venen

Bent u woonachtig in De Ronde Venen (Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis of Abcoude) en bent u op zoek naar een specialist op het gebied van woningontruiming? Dan staan wij van Ontruimend Goed graag voor u klaar. Ons bedrijf voltooid een woningontruiming op een persoonlijke, professionele en discrete manier. Heeft u behoefte aan meer informatie over hoe wij een woning ontruimen na een overlijden en de kosten? Dan kunt u vanuit De Ronde Venen contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte op maat.

Meer over Ontruimend Goed

Wat zijn uw wensen voor een woningontruiming? Wij van Ontruimend Goed laten de ontruiming verlopen zoals u dat wenst. Ontruimend Goed is in 2017 opgericht door Frank en Robin. Met Ontruimend Goed wilde zij hun kennis en ervaring bundelen. Zij worden daarmee geholpen door een vast team dat graag de handen uit de mouwen steekt. Wij staan graag voor u klaar en helpen 24/7 met spoedgevallen.

Wilt u zeker weten dat uw woningontruiming correct verloopt?
Laat deze door ons snel en met zorg ontruimen!

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend met het onderstaande formulier uw vragen stellen.

  Ons werkwijze in De Ronde Venen

  Moet er in De Ronde Venen een woningontruiming worden uitgevoerd? Dan komen wij eerst bij u langs om de klus te inventariseren. Na de inventarisatie ontvangt u een vrijblijvende offerte voor de woningontruiming. Wanneer u deze offerte heeft goedgekeurd, gaan wij aan de slag met de huisontruiming. De ontruiming van uw woning gebeurt op een nette en vakkundige manier. Na de woningontruiming wordt er nog een eindinspectie uitgevoerd. Wat zijn uw wensen voor de huisontruiming? Wilt u de vloerbedekking laten verwijderen? Of wilt u waardevolle meubels verkopen? Geef het aan ons door. Wij helpen u graag als opkoper van meubels.

  Een huis laten opruimen na een overlijden

  Na het overlijden van een naaste breekt er een emotionele periode aan. Wij willen u in deze periode graag ontzorgen. Wij zullen het huis vakkundig leegruimen na het overlijden. Wanneer het een spoedgeval is, kunnen wij met spoed een offerte opstellen en binnen 24 uur de woning ontruimen. Daarnaast berekenen wij de waarde van de inboedel. Benader ons vanuit De Ronde Venen voor meer informatie over een woningontruiming na een overlijden.

  Bel of mail voor een woningontruiming in De Ronde Venen

  Wilt u ons inschakelen voor een woningontruiming in De Ronde Venen? Zoekt u een opkoper van meubels? Of heeft u behoefte aan een vrijblijvende offerte? Dan kunt u ons bellen via 085 130 52 73 of u stuurt een e-mail naar info@ontruimendgoed.nl. Wij nemen dan graag de verantwoordelijkheid voor de woningontruiming in De Ronde Venen (Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis of Abcoude).

  Boerderij ontruiming De Ronde Venen

  Rijtjeshuis

  Bedrijfs ontruiming De Ronde Venen