Reviews

Wat vinden onze klanten

Hier vindt u een overzicht van reviews van onze klanten.

Absoluut aan te raden dienstverlening! Woning zorgvuldig en op korte termijn ontruimd door Franks team. In goed overleg verliep het prima. Uitdagingen van verzakte schuur en in elkaar gelaste kasten waren geen enkel probleem. Het team werkte zelfs door bij temperaturen boven de 30 C. De zakelijke afspraken waren van te voren helder en zijn conform afgehandeld.

Wat een super professioneel, efficiënt en aardig team. Zelf ontruimen verzandt in oeverloos wikken en wegen, het team van Frank en Robin heeft in 2 dagen alles netjes ontruimd, gesorteerd, vergunningen geregeld, waar mogelijk hergebruikt, en alles netjes opgeleverd. Ze hebben begrip en gevoel voor de situatie (dat men een oud familiehuis betreedt met veel historie) en zorgen voor een respectvolle afhandeling. Top gedaan! Veel dank.

Het huis van mijn ouders was snel ontruimd en zeer netjes opgeleverd. Goed contact en vriendelijk team. Zeer zeker aan te bevelen als er iets ontruimd moet worden.

Zeer Integer team. Verrassende mix van de oude garde en jong talent. Een aanrader!

Goed. Fijne communicatie en snelle afhandeling. Komen afspraken na.

Frank heeft het appartement van mijn tante ontruimd. Voor mij was dit emotioneel een lastige klus, waardoor het voor mij belangrijk was dat ik hulp zou krijgen van een vertrouwenwekkend persoon. Daarnaast kent Frank de woningbouwverenigingen en de eisen die zij stellen bij de oplevering goed, waardoor alles vlekkeloos verliep. De financiële afspraken waren transparant en tegen een concurrerende prijs. Kortom heel tevreden!