Reviews

Wat vinden onze klanten

Hier vindt u een overzicht van reviews van onze klanten.

Ontruimend Goed
5.0
Gebaseerd op 58 beoordelingen
powered by Google
Johan Boone
Johan Boone
06:51 22 Jun 22
Frank en zijn team hebben ons met een heel goed gevoel voor de situatie geholpen bij de ontruiming van de woning van onze dierbare vriendin die kwam te overlijden. Met veel respect voor de omgeving en alle emoties hebben ze toch heel planmatig en efficiënt werk afgeleverd.
Paulus Wielaard
Paulus Wielaard
08:52 31 Jan 22
De oplevering van de woning waar mijn oom meer dan 70 jaar woonde is zonder problemen verlopen. Over jullie klus om de woning bezemschoon op te leveren en de spullen te deponeren bij de milieustraat wil ik graag het volgende zeggen: Job well done.Namens de gehele familie, veel dank daarvoor.
Jikkenien Deerenberg
Jikkenien Deerenberg
07:02 04 Sep 21
Na het overlijden van onze moeder waren wij fysiek niet in staat haar woning zelf te ontruimen en schoon op te leveren. Wij hebben een fijn intakegesprek gehad met Frank en een duidelijke offerte ontvangen. De ontruiming zelf is in één dag gedaan en we zijn zeer tevreden met hoe alles is gegaan. Wij kunnen Frank en Robin met het team van Ontruimend Goed oprecht aanbevelen.
Jolette Kramer-Buskens
Jolette Kramer-Buskens
14:42 01 Sep 21
Vorige week heeft Frank met zijn team op fantastische wijze het appartement van mijn overleden tante in A'dam ontruimd. Alles werd gesorteerd, waardoor de nodige spullen nog een bestemming kregen en het afval wordt ook gescheiden. Ik heb Frank ervaren als een empathische man die zich aan de afspraken houdt. Je komt niet voor verrassingen te staan. Betrouwbaar, harde werkers en heel prettig in de omgang. Ik kan Ontruimend Goed van harte aanbevelen!
Lucius Rectum
Lucius Rectum
14:13 27 Oct 20
Ontruimend goed heeft meerdere klussen voor mij gedaan, en stuk voor stuk topservice geleverd. Bijzonder aardige mensen die ook daadwerkelijk meedenken. Zijn erg prettig met mijn spullen omgegaan. Zeer aan te raden, wat mij betreft de beste in de business.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
Geweldig bedrijf, hebben onze zolder, kelder en schuur leeggehaald en alles meegenomen, veel voor groot vuil maar ook voor ander gebruik op boekenmarkt etc.
Zeer tevreden en zeer aan te bevelen!!

Het huis van een overleden familielid leeg geruimd.
Wat is Frank een integer mens! Professioneel aangepakt, duidelijke offerte, zorgvuldig met de spullen omgegaan, prima tussentijdse communicatie, huis keurig achtergelaten.
Geweldig. Een aanrader.

Goed bedrijf mensen die met je meedenken en snelle service echt om aan te bevelen!!!!

Op een hele prettige, deskundige en snelle afwikkeling heeft Frank met zijn team het huis van onze broer leeggeruimd en schoongemaakt. We zijn heel blij dat hij in deze hectiek deze ‘klus’ voor ons heeft geklaard. Veel dank daarvoor.

Frank en Robin hebben uitermate goed werk geleverd. De ontruiming en schoonmaak is snel en efficiënt verlopen. Beiden communiceren goed en prettig. Ik ben heel tevreden over Ontruimend Goed.

Frank en zijn professionele team hebben onlangs snel en zeer zorgvuldig, conform de gemaakte afspraken, het appartement van een familielid ontruimd. De eindinspectie en oplevering van de woning verliep hierdoor zonder enige opmerking en ruim op tijd.

Het appartement van mijn 91 jarige moeder in het verpleeghuis is vakkundig leeggeruimd. Prettige omgangsvormen en heel geduldig wanneer er opstoppingen waren bij de lift van het tehuis. Alles in een goede sfeer verlopen. Een aanrader om dit bedrijf in de arm te nemen.

Het appartement van mijn overleden moeder is in een dag op deskundige wijze leeggehaald. De inboedel is netjes afgevoerd. De twee werknemers waren erg vriendelijk, deskundig en hebben in alle rust en met gevoel voor de situatie in een verzorgingshuis hun werkzaamheden gedaan. Een aanrader.

Ontruimend goed ingeschakeld na het overlijden van mijn moeder en ik moet zeggen dat het niet beter had kunnen gaan. Ze denken mee over de oplevering van het huis en gaan zeer discreet te werk. Zeer tevreden klant.

Vanaf het begin erg goed en fijn betrokken bij het ontruimen van mijn vaders huis. Zeer professioneel team die begrijpt wat er moet gebeuren en met alle factoren rondom het ontruimen meedenkt en adviezen geeft. Frank en zijn team komen al hun afspraken na en dragen goed zorg voor een voor ons verzachtende afwikkeling. Goed en helder beeld van wat er moet gebeuren zonder verassingen. Zeer zeker aan te bevelen in deze zware en emotionele periode voor ons met heel veel waardering naar het team van ontruimendgoed. Dank jullie wel!

Zeer prettige ontruiming gedaan van de oude woning van mijn moeder. Meedenkend, fijne communicatie, heldere offerte. Een hecht team dat goed weet wat ervoor nodig is om een woning naar wens te op te leveren voor de woningbouwvereniging.
Zeker geen cowboys, integer bedrijf, kun je zo inhuren voor een eerlijke, goed georganiseerde ontruiming.

Fijne mensen, snappen in welke situatie je zit. Daarnaast doen ze wat ze beloven, leveren het huis leeg en netjes op. Zeer aan te bevelen.

Frank heeft het woonhuis van mijn moeder in Amsterdam Zuid, waar bijna 60 jaar niets aan gedaan was, op professionele wijze ontruimd. Gebleken is dat hij zeer veel ervaring op dit gebied heeft en voor elke nieuwe uitdaging wel een oplossing weet te vinden. Plezierig was het om te merken dat hij zich goed kan inleven in de emotionele waarde die huisraad kan hebben voor achterblijvers. En de samenwerking met de woningbouwvereniging verliep voorbeeldig zodat op tijd en naar grote tevredenheid kon worden opgeleverd.

Wat een super professioneel, efficiënt en aardig team. Zelf ontruimen verzandt in oeverloos wikken en wegen, het team van Frank en Robin heeft in 2 dagen alles netjes ontruimd, gesorteerd, vergunningen geregeld, waar mogelijk hergebruikt, en alles netjes opgeleverd. Ze hebben begrip en gevoel voor de situatie (dat men een oud familiehuis betreedt met veel historie) en zorgen voor een respectvolle afhandeling. Top gedaan! Veel dank.

Absoluut aan te raden dienstverlening! Woning zorgvuldig en op korte termijn ontruimd door Franks team. In goed overleg verliep het prima. Uitdagingen van verzakte schuur en in elkaar gelaste kasten waren geen enkel probleem. Het team werkte zelfs door bij temperaturen boven de 30 C. De zakelijke afspraken waren van te voren helder en zijn conform afgehandeld.

Wat een super professioneel, efficiënt en aardig team. Zelf ontruimen verzandt in oeverloos wikken en wegen, het team van Frank en Robin heeft in 2 dagen alles netjes ontruimd, gesorteerd, vergunningen geregeld, waar mogelijk hergebruikt, en alles netjes opgeleverd. Ze hebben begrip en gevoel voor de situatie (dat men een oud familiehuis betreedt met veel historie) en zorgen voor een respectvolle afhandeling. Top gedaan! Veel dank.

Het huis van mijn ouders was snel ontruimd en zeer netjes opgeleverd. Goed contact en vriendelijk team. Zeer zeker aan te bevelen als er iets ontruimd moet worden.

Zeer Integer team. Verrassende mix van de oude garde en jong talent. Een aanrader!

Goed. Fijne communicatie en snelle afhandeling. Komen afspraken na.

Frank heeft het appartement van mijn tante ontruimd. Voor mij was dit emotioneel een lastige klus, waardoor het voor mij belangrijk was dat ik hulp zou krijgen van een vertrouwenwekkend persoon. Daarnaast kent Frank de woningbouwverenigingen en de eisen die zij stellen bij de oplevering goed, waardoor alles vlekkeloos verliep. De financiële afspraken waren transparant en tegen een concurrerende prijs. Kortom heel tevreden!