Reviews

Wat vinden onze klanten

Hier vindt u een overzicht van reviews van onze klanten.

Geweldig bedrijf, hebben onze zolder, kelder en schuur leeggehaald en alles meegenomen, veel voor groot vuil maar ook voor ander gebruik op boekenmarkt etc.
Zeer tevreden en zeer aan te bevelen!!

Het huis van een overleden familielid leeg geruimd.
Wat is Frank een integer mens! Professioneel aangepakt, duidelijke offerte, zorgvuldig met de spullen omgegaan, prima tussentijdse communicatie, huis keurig achtergelaten.
Geweldig. Een aanrader.

Goed bedrijf mensen die met je meedenken en snelle service echt om aan te bevelen!!!!

Op een hele prettige, deskundige en snelle afwikkeling heeft Frank met zijn team het huis van onze broer leeggeruimd en schoongemaakt. We zijn heel blij dat hij in deze hectiek deze ‘klus’ voor ons heeft geklaard. Veel dank daarvoor.

Frank en Robin hebben uitermate goed werk geleverd. De ontruiming en schoonmaak is snel en efficiënt verlopen. Beiden communiceren goed en prettig. Ik ben heel tevreden over Ontruimend Goed.

Frank en zijn professionele team hebben onlangs snel en zeer zorgvuldig, conform de gemaakte afspraken, het appartement van een familielid ontruimd. De eindinspectie en oplevering van de woning verliep hierdoor zonder enige opmerking en ruim op tijd.

Het appartement van mijn 91 jarige moeder in het verpleeghuis is vakkundig leeggeruimd. Prettige omgangsvormen en heel geduldig wanneer er opstoppingen waren bij de lift van het tehuis. Alles in een goede sfeer verlopen. Een aanrader om dit bedrijf in de arm te nemen.

Het appartement van mijn overleden moeder is in een dag op deskundige wijze leeggehaald. De inboedel is netjes afgevoerd. De twee werknemers waren erg vriendelijk, deskundig en hebben in alle rust en met gevoel voor de situatie in een verzorgingshuis hun werkzaamheden gedaan. Een aanrader.

Ontruimend goed ingeschakeld na het overlijden van mijn moeder en ik moet zeggen dat het niet beter had kunnen gaan. Ze denken mee over de oplevering van het huis en gaan zeer discreet te werk. Zeer tevreden klant.

Vanaf het begin erg goed en fijn betrokken bij het ontruimen van mijn vaders huis. Zeer professioneel team die begrijpt wat er moet gebeuren en met alle factoren rondom het ontruimen meedenkt en adviezen geeft. Frank en zijn team komen al hun afspraken na en dragen goed zorg voor een voor ons verzachtende afwikkeling. Goed en helder beeld van wat er moet gebeuren zonder verassingen. Zeer zeker aan te bevelen in deze zware en emotionele periode voor ons met heel veel waardering naar het team van ontruimendgoed. Dank jullie wel!

Zeer prettige ontruiming gedaan van de oude woning van mijn moeder. Meedenkend, fijne communicatie, heldere offerte. Een hecht team dat goed weet wat ervoor nodig is om een woning naar wens te op te leveren voor de woningbouwvereniging.
Zeker geen cowboys, integer bedrijf, kun je zo inhuren voor een eerlijke, goed georganiseerde ontruiming.

Fijne mensen, snappen in welke situatie je zit. Daarnaast doen ze wat ze beloven, leveren het huis leeg en netjes op. Zeer aan te bevelen.

Frank heeft het woonhuis van mijn moeder in Amsterdam Zuid, waar bijna 60 jaar niets aan gedaan was, op professionele wijze ontruimd. Gebleken is dat hij zeer veel ervaring op dit gebied heeft en voor elke nieuwe uitdaging wel een oplossing weet te vinden. Plezierig was het om te merken dat hij zich goed kan inleven in de emotionele waarde die huisraad kan hebben voor achterblijvers. En de samenwerking met de woningbouwvereniging verliep voorbeeldig zodat op tijd en naar grote tevredenheid kon worden opgeleverd.

Wat een super professioneel, efficiënt en aardig team. Zelf ontruimen verzandt in oeverloos wikken en wegen, het team van Frank en Robin heeft in 2 dagen alles netjes ontruimd, gesorteerd, vergunningen geregeld, waar mogelijk hergebruikt, en alles netjes opgeleverd. Ze hebben begrip en gevoel voor de situatie (dat men een oud familiehuis betreedt met veel historie) en zorgen voor een respectvolle afhandeling. Top gedaan! Veel dank.

Absoluut aan te raden dienstverlening! Woning zorgvuldig en op korte termijn ontruimd door Franks team. In goed overleg verliep het prima. Uitdagingen van verzakte schuur en in elkaar gelaste kasten waren geen enkel probleem. Het team werkte zelfs door bij temperaturen boven de 30 C. De zakelijke afspraken waren van te voren helder en zijn conform afgehandeld.

Wat een super professioneel, efficiënt en aardig team. Zelf ontruimen verzandt in oeverloos wikken en wegen, het team van Frank en Robin heeft in 2 dagen alles netjes ontruimd, gesorteerd, vergunningen geregeld, waar mogelijk hergebruikt, en alles netjes opgeleverd. Ze hebben begrip en gevoel voor de situatie (dat men een oud familiehuis betreedt met veel historie) en zorgen voor een respectvolle afhandeling. Top gedaan! Veel dank.

Het huis van mijn ouders was snel ontruimd en zeer netjes opgeleverd. Goed contact en vriendelijk team. Zeer zeker aan te bevelen als er iets ontruimd moet worden.

Zeer Integer team. Verrassende mix van de oude garde en jong talent. Een aanrader!

Goed. Fijne communicatie en snelle afhandeling. Komen afspraken na.

Frank heeft het appartement van mijn tante ontruimd. Voor mij was dit emotioneel een lastige klus, waardoor het voor mij belangrijk was dat ik hulp zou krijgen van een vertrouwenwekkend persoon. Daarnaast kent Frank de woningbouwverenigingen en de eisen die zij stellen bij de oplevering goed, waardoor alles vlekkeloos verliep. De financiële afspraken waren transparant en tegen een concurrerende prijs. Kortom heel tevreden!