Woningontruiming Haarlem

Rijtjeswoningen

Laat ons uw woningontruiming verzorgen in Haarlem

Wenst u in de omgeving van Haarlem de hulp van een specialist op het gebied van boedelontruiming? Dan willen wij van Ontruimend Goed u graag helpen. Wij staan bekend om onze persoonlijke, professionele en discrete werkwijze. U kunt er op vertrouwen dat, door onze jarenlange ervaring met woningontruiming, uw woning vakkundig, snel en met respect wordt ontruimd. Maatwerk, volledig op uw wensen afgestemd met altijd de scherpste prijs. Wilt u meer informatie? Of ontvangt u graag direct een vrijblijvende offerte? Bel ons of vul het contactformulier in.

Frank & Robin helpen u graag!

Ontruimend Goed is in 2017 opgericht door Frank en Robin. Met een achtergrond in ontruimingen, kunst en de markt hadden zij een duidelijke visie over ontruimen. Mensen eerst! Zij wilden hun ervaring en kennis op deze manier bundelen. Zij hebben een vast, hecht team in dienst die hun helpen tijdens het ontruimen van het huis of pand. Om een vlekkeloze woningontruiming te kunnen verwezenlijken, nemen zij uw wensen en eisen als uitgangspunt.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Waarom ontruimend Goed?

  Waarom kiest u in Haarlem voor de opgeruimde service en kwaliteit van Ontruimend Goed?

  • 24/7 service & oplever garantie – Wij gaan voor 100% tevredenheid
  • Duurzaam hergebruik – Veel spullen krijgen een nieuw huisje
  • Jarenlange ervaring met Amsterdamse woningen – smal!
  • Persoonlijke aanpak – De mensen zijn voor ons het allerbelangrijkst!

  Ontruimend Goed. Ontruimd & ontzorgd!

  Is een seniorenverhuizing de reden voor de huisontruiming? Is de ontruiming emotioneel te zwaar voor u? Weet u niet waar u moet beginnen? Of heeft u gewoon geen tijd of zin in de boedelontruiming? Ontruimend goed neemt de volledige woningontruiming uit handen en zorgt ervoor dat de woning volgens uw specificaties word ontruimd. Denk hierbij aan bezemschoon opleveren van de woning of ontruimen volgens de specificaties van de woningvereniging. Ook verrichten wij als het nodig is kleine reparaties en werkzaamheden. Denk hierbij aan gaten vullen, elektrische draden wegwerken, gordijnrails of zonneschermen weghalen of de volledige vloer verwijderen.

  Van grote woning tot 1 kamer studio; met onze jarenlange expertise zorgen wij ervoor dat uw woningontruiming snel en volledig word uitgevoerd. Van ontruiming tot het afvoeren van afval; de ontruiming wordt volledig door ons ontzorgd.

  Een huis leegmaken na een overlijden

  Het overlijden van een naaste brengt veel emoties met zich mee. In deze periode houdt u zich liever niet bezig met een huisontruiming. Daarom willen wij u tijdens de woningontruiming na een overlijden volledig ontzorgen. Op deze manier kunt u zich richten op belangrijkere zaken. Wanneer wij een huis leegruimen na een overlijden, gaan wij netjes en discreet te werk. Wilt u meer weten over onze aanpak tijdens het ontruimen van een woning na een overlijden en de kosten? Dan kunt u contact met ons opnemen vanuit Haarlem voor een vrijblijvende offerte.

  Het ontruimen van een huis bij een seniorenverhuizing in Haarlem

  Bij een seniorenverhuizing is het vaak nodig om het oude huis in Haarlem te ontruimen. Er zijn namelijk veel meubels en spullen die niet meer in de nieuwe, kleinere woning passen. Wij kunnen u gelukkig vakkundig helpen met de woningontruiming. Wij zullen de woning bezemschoon opleveren en eventueel de aanwezige vloerbedekking verwijderen. Zijn er in de woning meubels van waarde die u kwijt wilt tijdens de woningontruiming? Dan kunt u ons ook inschakelen als opkoper van meubels.

  Robin

  Benader ons voor een woningontruiming in Haarlem

  Wilt u in Haarlem een huis laten leegmaken na een overlijden? Wilt u ons inschakelen als opkoper van meubels? Of heeft u behoefte aan meer informatie over een huisontruiming door Ontruimend Goed? Neem dan contact met ons op via 085 130 52 73, stuur een e-mail naar info@ontruimendgoed.nl of vul het online contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. U ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie over hoe wij in Haarlem een woning ontruimen en onze kosten.