Type ontruiming

Ontruimingen inboedel

Woning- & bedrijfsontruiming

woning

bedrijf

Overlijden inboedel

Ontruimingen na overlijden

lees meer

taxatie inboedel

Inkoop /
taxatie

lees meer

Zolderopslag inboedel

Zolder/opslag
ontruiming

lees meer

Heeft u hulp nodig bij het ontruimen van uw woning of kantoorpand?

Dan bent u bij Ontruimend Goed aan het juiste adres!

Wij beseffen dat een ontruiming of verhuizing vaak een tijdrovende, en soms ook moeilijke of emotionele gebeurtenis in uw leven kan zijn. Daarom nemen wij graag alles voor u uit handen. Van de begin inspectie, tot het schoon en netjes opleveren van de woning of het bedrijfspand.

Wij werken altijd volgens onze vaste waarden: Persoonlijk, professioneel en discreet.

Persoonlijk

Wij zijn een klein, betrokken team met jarenlange ervaring op het gebied van woningontruiming en -oplevering. Na het maken van een afspraak komen wij bij u langs voor een persoonlijk gesprek. In dat gesprek denken wij met u mee en luisteren naar uw persoonlijke wensen, welke wij als rode draad in onze werkzaamheden meenemen. Daarnaast zullen wij alle zaken met u bespreken die belangrijk zijn om te weten.

Professioneel

Voor wij van start gaan zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes voorbereid is en alle onduidelijkheden verholpen. Dan stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op waar alles kosten duidelijk op vermeld staan. Gaat u vervolgens akkoord met de offerte, dan starten wij met de zoals overeengekomen de ontruiming. Voor veel van uw spullen wordt een nieuwe bestemming gevonden. We kijken ook naar de verkoopwaarde van uw goederen (zoals bijvoorbeeld kunst en antiek) en verrekenen dit desgewenst met de ontruiming-factuur. Alle restanten welke hierna overblijven, voeren wij netjes voor u af. Wij leveren de ruimte op volgens de gewenste specificaties. Denk bij een woning bijvoorbeeld aan de eisen van de woningbouwvereniging of uw makelaar. Ook doen wij herstelwerkzaamheden waar nodig.

Discreet

Wij werken altijd zorgvuldig en accuraat. Zowel in de omgang met onze klanten als met gevoelige informatie en uw spullen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan verhuizen van ouderen of het overlijden van een familielid waar het huis van ontruimd moet worden. Maar ook wanneer er mogelijk gevoelige informatie uit een voormalig bedrijfspand verwijderd moet worden doen wij dit met de uiterste zorg en begrip.

Voor de ontruiming

Voor ontruiming

Na de ontruiming

Na de ontruiming

​24-uurs service

Indien er haast gemoeid is met de verhuizing, bijvoorbeeld bij een seniorenverhuizing, bieden wij 24-uurs service. Dit wil zeggen dat de woning binnen 24 uur bezemschoon opgeleverd wordt. Wel zo fijn dat met een minimale onderbreking met alles wat hiernaast nog komt kijken u er op kunt vertrouwen dat dit snel en vakkundig niet meer dan een dag in beslag zal nemen.