Tarieven

Onze transparante prijzen

Wij bieden u een vrijblijvende offerte op basis van onderstaande tarieven. Zo zit u nergens aan vast en weet u vooraf precies wat u betaalt. Nadat u per mail of telefonisch een afspraak heeft gemaakt
komen wij vrijblijvend langs om aan de hand van een checklist tot een zo transparant mogelijk offerte bedrag te komen. Zo zit u nergens aan vast en weet u vooraf precies wat u betaalt.

ProductPrijs*
Manuren per persoon€32,50 Per uur
20m³ Bakwagen€19 Per uur
Verhuislift€100 Per uur
OntheffingAfhankelijk Stadsdeel
Indien grofvuil bedrijfsmatig is€0.21 Per KG

  Prijs indicatie

  Uit ervaring weten wij hoe lastig het kan zijn om van te voren in te schatten hoeveel een ontruiming gaat kosten. Wij hebben op basis van onze praktijkervaring een indicatie opgesteld wat een ontruiming ongeveer kost. Buiten beschouwing gelaten zijn de extra kosten van een sterk vervuilde woning, het inzetten van afvalcontainers, verhuislift, het aanvragen van de ontheffingen van de desbetreffende gemeente, de kosten van een eventuele asbestverklaring en, indien noodzakelijk, kleine herstelwerkzaamheden indien dit door de verhuurder in een voorinspectie aan u wordt gevraagd.

  Soort ruimtePrijs indicatie
  Zorgkamer/Verpleegtehuis 20-25 m2€ 250 - € 350*
  Appartement 45-75 m2€ 800 - € 1000*
  Eengezinswoning 75-100 m2€ 850 - € 1250*
  Grote woningen 100m3-200 m2€ 1200 - € 3000*

  * Waardevolle spullen uit uw inboedel kunnen worden verrekend op deze offertebedragen.

  Ontruiming grachtenpand

  Spoed ontruiming binnen 24 uur!

  Spoed ontruiming binnen 24 uur

  In een bejaardentehuis, verpleeg of zorgcentrum moet het ontruimen van een seniorenwoning soms snel gebeuren. Wij kunnen met spoed een offerte voor u opstellen en indien nodig de seniorenwoning binnen 24 uur ontruimen. Ook kunnen wij de waarde van de inboedel voor u berekenen.