Woningontruiming Almere

Rijtjeswoningen

Laat ons langskomen voor een woningontruiming in Almere

Is het tijd voor een grondige woningontruiming in Almere? Laat de specialisten van Ontruimend Goed uw woning leeghalen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het ontruimen van woningen. Mogen wij uw huurwoning opruimen? Is het nodig een huis te laten leegruimen na een overlijden? Of schakelt u ons in voor een huisontruiming vanwege een seniorenverhuizing? Bij ons bent u in al deze gevallen aan het juiste adres. Schakel ons direct in, dan brengen wij een bezoekje aan Almere voor een woningontruiming.

Waarom Ontruimend Goed uw woning laten leeghalen?

Ontruimend Goed is in 2017 opgericht door Frank en Robin. Beide zijn al jaren actief in het ontruimen van woningen. Momenteel werken zij met een vast, hecht team van ervaren ontruimers. Wilt u ons inschakelen voor een woningontruiming? Dan bent u ervan verzekerd dat wij uw huis vakkundig, discreet en respectvol leegruimen. Zeker in het geval van een huisontruiming na een overlijden of vanwege een seniorenverhuizing is dit zeer essentieel. Nadat onze werknemers uw woning hebben ontruimd, kunnen zij ook meteen de vloerbedekking verwijderen. Ideaal als u uw woning in Almere bezemschoon moet opleveren.

Wilt u zeker weten dat uw woningontruiming correct verloopt?
Laat deze door ons snel en met zorg ontruimen!

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend met het onderstaande formulier uw vragen stellen.

  Als het tijd is voor een woningontruiming na een overlijden

  Schakelt u ons in om een woning te ontruimen na een overlijden? Is er onder de nabestaanden geen interesse meer in de inboedel van de overledene? Vraag dan naar onze diensten als opkoper van meubels. Zien wij in het huis in Almere nog meubels van enige waarde staan? Omdat wij veel ervaring hebben met het taxeren en kopen van spullen, kunnen we snel de waarde van deze inboedel berekenen. De eventuele waarde verrekenen wij vervolgens met uw factuur. Op die manier zijn uw kosten voor de woningontruiming meteen een stuk lager. Neem direct contact met ons op, vraag ons naar de kosten voor een huisontruiming na een overlijden en laat ons de woning in Almere leeghalen!

  Schakel ons in voor een woningontruiming in Almere

  Wilt u ons uw huis of huurwoning in Almere laten leeghalen? Mogen wij deze niet alleen opruimen, maar wilt u dat wij ook de vloerbedekking verwijderen en de woning bezemschoon opleveren? Laat ons dan langskomen voor een woningontruiming. Mochten er nog interessante meubels staan, dan vindt u in ons meteen betrouwbare meubel opkopers. Schakel ons direct in door te bellen naar 06-44065056 of stuur een mail naar info@ontruimendgoed.nl. Wij komen graag naar Almere voor een vakkundige woningontruiming.

  Boerderij
  Kantoor