Bedrijfsontruiming

Persoonlijk, professioneel en discreet.

Dat is een bedrijfsontruiming bij Ontruimend Goed. Ons team is betrokken, vakkundig en en snel. Het belangrijkste aspect van ons werk vinden wij het contact met u en dat we u met een tevreden gevoel achterlaten. Waar een ander puur op winst uit is zijn wij oprecht betrokken met onze klanten en gebrand op een prettige samenwerking.

Waarom een bedrijfsontruiming door Ontruimend Goed?

Ieder bedrijfspand is anders en wij verzorgen de ontruiming volledig op maat. Vaak moet een bedrijfspand conform de huurovereenkomst opgeleverd worden. Voor ons geen enkel probleem, wij beschikken over de juiste specificaties voor iedere klus. Daarnaast kan het bedrijfspand extreem vervuild zijn, of er dienen herstelwerkzaamheden uitgevoerd te worden. Schoonmaken en herstelwerkzaamheden is voor ons hechte team van ontruiming experts een koud kunstje. Indien nodig zetten wij ons uitgebreide netwerk in voor gespecialiseerde klussen.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met bedrijfsontruimingen en zullen dan ook altijd al uw spullen met zorg behandelen, vooral wanneer het niet duidelijk is wat er met een specifiek item moet gebeuren. Ontruimen op een goede gepaste manier is tenslotte onze naam. In goed overleg kijken we wat er met de inboedel moet gebeuren. Wat wilt u houden? Wat kan afgevoerd worden? Spullen met waarde die u niet wilt houden worden door ons gerecycled en worden bij u op de factuur in mindering gebracht. Belangrijke papieren, foto’s of andere spullen leggen wij indien nodig opzij zodat u daar op een later moment nog eens rustig doorheen kunt kijken.

Ook kunnen wij zorgen voor een correcte oplevering van o.a. uw voormalig huurpand. Het is vaak zo dat dit voor dat het pand ontruimd moet worden al bergen werk verzet is, werk wat begrijpelijk genoeg veel belangrijker is dan een bezem door de verlaten kantoorruimte trekken voor de deur wordt dichtgetrokken. Wij nemen deze laatste paar stapjes voor u uit handen en zorgen ervoor dat, achter u alles netjes opgeruimd wordt. Wij dragen er zorg voor dat alle vertrekken naar wens opgeleverd worden. Ook dit behoort tot onze kwalitatieve diensten.

Hoe werkt het?

Bedrijfs ontruiming Amsterdam, bedrijfsontruiming Utrecht, Hilversum, Leiden en alles daar tussen in. Ons werkgebied beslaat een groot deel van de Randstad en omliggende dorpen. Wanneer u een gratis offerte aanvraagt komen we bij u langs om de klus te bekijken. Op basis van dit gesprek bieden wij een heldere, vrijblijvende en altijd scherpe offerte aan. U zit nergens aan vast en weet precies waar u aan toe bent.

kennismaken met opdrachtgever

Wij komen langs en inventariseren de klus

Offerte maken

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Ontruiming geschied

Na goedkeuring van de offerte gaan wij aan de slag

Inspectie van de inboedel

Tot slot volgt een eindinspectie

Volledig vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie ontvangen over onze bedrijfsontruimingen, of hebt u vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons team op. Wij zijn u graag van dienst. Direct een gratis offerte op maat ontvangen? Ontvang snel een reactie en vul ons aanvraag formulier in.

  Woningontruiming met bus

  Overlijden inboedel

  Ontruimingen
  na overlijden

  lees meer

  taxatie inboedel

  Inkoop /
  taxatie

  lees meer

  Zolderopslag inboedel

  Zolder /
  opslag

  lees meer