Woningontruiming Utrecht

Rijtjeswoningen

Uw snelle en professionele woningontruiming in Utrecht

Ontruimend Goed is uw partner wanneer u uw woning professioneel en snel wilt laten ontruimen in Utrecht. U kunt bij ons terecht wanneer u uw seniorenverhuizing wilt laten verzorgen, een huis leeg wilt laten ruimen na een overlijden of uw huurwoning wilt laten ontruimen om deze bezemschoon op te leveren. Dit alles doen wij met de nodige zorgvuldigheid, vakkundige kennis en uiteraard respect. Wanneer mogen wij bij u langskomen om uw woning te ontruimen? Maak vandaag nog een afspraak om uw woning in Utrecht te laten ontruimen!

Wat zijn uw voordelen bij Ontruimend Goed?

Het is om diverse redenen een goed idee om uw huis te laten ontruimen door Frank en Robin goed. Beide oprichters van onze organisatie hebben al meerdere jaren ervaring op het gebied van woningontruimingen. Wij werken met een professioneel team, dat uit vaste werknemers bestaat en vrij hecht is. Echte vakmensen zijn het. Elke woningontruiming verzorgen wij met de nodige zorgvuldigheid en respect. Zeker wanneer wij te maken hebben met een woningontruiming bij een seniorenverhuizing of wanneer er sprake is van een ontruiming bij overlijden. Laat u ons uw huis ontruimen in Utrecht en wilt u uw woning ook bezemschoon opleveren? Dan is het ook mogelijk direct uw vloerbedekking te laten verwijderen.

Wilt u zeker weten dat uw woningontruiming correct verloopt?
Laat deze door ons snel en met zorg ontruimen!

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend met het onderstaande formulier uw vragen stellen.

  Gespecialiseerde zorg bij woningontruiming na overlijden

  Moet u uw woning laten ontruimen omdat uw naaste is overleden? Een heftige tijd voor de nabestaanden, die veel emoties met zich meebrengt. Doe daarom een beroep op onze specialisten. Bij uw woningontruiming hanteren wij een discrete en respectvolle benadering.
  Bovendien kunnen wij in Utrecht ook uw meubels opkopen. Indien wij gedurende de ontruiming interesse hebben in de inboedel, bepalen wij meteen de waarde van de spullen. Dit bedrag wordt met de factuur van de woningontruiming verrekend. Dit scheelt u immens in de kosten voor uw woningontruiming bij een overlijden. Neem gerust contact met ons op om
  met ons de kosten te bespreken wanneer u de woning in Utrecht laat ontruimen!

  Kies ons voor uw woningontruiming in Utrecht

  Benader ons meteen om uw woning in Utrecht te laten ontruimen. Indien wij uw koophuis of huurwoning ontruimen, dan kunnen we wanneer nodig meteen de vloerbedekking verwijderen. Een woning veegschoon maken? Ook dat is geen moeite. En omdat wij ook werken als opkopers van meubilair, kunt u nog een leuk centje verdienen aan de inboedel. Oftewel, laat ons uw woning volledig ontruimen. Neem contact met ons op via 085 130 52 73 of stuur een e-mail naar info@ontruimendgoed.nl. Wij horen graag wanneer wij in Utrecht verwacht worden om uw woning te ontruimen!

  Boerderij ontruiming Utrecht

  Bedrijfs ontruiming Utrecht