Woningontruiming Amsterdam

Ervaring met Amsterdamse woning ontruiming

In de gouden eeuw betaalde men belasting voor de breedte van het huis. Hierom zijn veel Amsterdamse huizen smal aan de voorkant en vaak heel langwerpig in de lengte. En hierdoor zijn ook de Amsterdamse trappen heel erg smal. Het ontruimen van een Amsterdamse woning is een vak apart. Wij hebben jarenlange ervaring met de smalle Amsterdamse trappen en het welbekende ‘touw en blok’ Ons hechte team van specialisten regelen het hele traject van boedelontruiming, duurzaam hergebruik, het brengen naar de stort, reparaties aan de woning, bezemschoon opleveren en oplevering volgens specificaties van de woningbouw vereniging. Ontruimend Goed Ontruimt & ontzorgt!

Waarom ontruimend Goed?

 • 24/7 service & oplever garantie – Wij gaan voor 100% tevredenheid
 • Duurzaam hergebruik – Veel spullen krijgen een nieuw huisje
 • Jarenlange ervaring met Amsterdamse woningen – smal!
 • Persoonlijke aanpak – De mensen zijn voor ons het allerbelangrijkst!

Laat ons uw huis ontruimen in Amsterdam!

Bel ons of vul het contactformulier in en we komen helemaal gratis bij u langs om de klus te inventariseren. Hierna krijgt u van ons een vrijblijvende en heldere offerte. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van woningontruimingen. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en discreet. Wanneer u ons inschakelt om uw woning te ontruimen, willen wij u helemaal ontzorgen. Voor meer informatie over onze diensten leest u verder of neemt u contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Meer over Ontruimend Goed

Ontruimend Goed is opgericht door Frank en Robin. Zij hebben veel ervaring op het gebied van woningontruimingen en besloten in 2017 met Ontruimend Goed hun krachten te bundelen. Wij hebben een vast, hecht team van ontruimers die de woningontruiming verzorgen. Het ontruimen van de woning gebeurd op een respectvolle en vakkundige manier. Zeker na het overlijden van een geliefde is het belangrijk dat er op de juiste manier wordt gehandeld. Wanneer wij een huis leegruimen na een overlijden, kunt u daar op rekenen.

Wilt u zeker weten dat uw woningontruiming correct verloopt?
Laat deze door ons snel en met zorg ontruimen!

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend met het onderstaande formulier uw vragen stellen.

  Een huis laten ontruimen na een overlijden

  Heeft u te maken gekregen met het overlijden van een naaste? Dan zit u in een emotionele periode. Gelukkig kunnen wij u helpen met ontzorgen door de woningontruiming op ons te nemen. Wanneer wij een huis leegruimen na een overlijden, zullen wij netjes en discreet met alle spullen omgaan. Wanneer u dat wilt, kunnen wij de woning bezemschoon opleveren. Wilt u meer te weten komen over hoe wij een huis ontruimen na een overlijden en de kosten? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte in Amsterdam.

  Schakel ons in voor een huisontruiming in Amsterdam

  Naast dat u een huis moet leegmaken na een overlijden, kan er ook een woningontruiming nodig zijn omdat u kleiner gaat wonen in Amsterdam. U heeft bijvoorbeeld te veel meubels die niet in uw nieuwe huis passen. Ook dan kunt u ons inschakelen om het huis te ontruimen. Wij zullen de woning bezemschoon opleveren en bijvoorbeeld de aanwezige vloerbedekking verwijderen. Heeft u meubels en spullen van waarde? Dan kunt u ons ook inschakelen als meubel opkopers

  Bel of mail voor een woningontruiming in Amsterdam

  Gaat u in Amsterdam kleiner wonen en heeft u behoefte aan een woningontruiming? Wilt u een woning laten ontruimen na een overlijden? Of bent u op zoek naar een opkoper van meubels? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085 130 52 73 of u stuurt een mail naar info@ontruimendgoed.nl. Wij helpen u dan zo snel mogelijk met een woningontruiming in Amsterdam.

  Boerderij ontruiming Amsterdam

  Rijtjeshuis

  Bedrijfs ontruiming Amsterdam