Woningontruiming Heemstede

Rijtjeswoningen

Uw woningontruiming in Heemstede door Ontruimend Goed

Wilt u in de omgeving van Heemstede specialistische hulp bij uw woningontruiming?
Ontruimend Goed helpt u graag verder! Ons bedrijf is bekend door haar professionele, discrete en persoonlijke benadering. Wanneer een naaste is overleden en diens woning ontruimd moet worden, bent bij ons ook op de juiste plek. Wilt u meer weten over onze werkwijze en onze kosten? Of maakt u graag direct een afspraak met ons? Mail of bel dan naar Ontruimend Goed vanuit Heemstede.

Wat doet Ontruimend Goed precies?

Ons bedrijf is opgericht in 2017 door Frank en Robin. Op deze manier hoopten zij hun kennis en ervaring te bundelen. Met een vast en hecht team medewerkers in dienst, hebben zij genoeg hulp bij de ontruiming van uw pand of huis. Uw wensen staan centraal bij het opleveren van een vlekkeloos pand. Wij kunnen de vloerbedekking verwijderen en uw huis bezemschoon opleveren. Wat wenst u graag in Heemstede bij het ontruimen van uw woning?

Wilt u zeker weten dat uw woningontruiming correct verloopt?
Laat deze door ons snel en met zorg ontruimen!

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend met het onderstaande formulier uw vragen stellen.

  Onze werkwijze bij een overlijden

  Soms moet een woning worden ontruimd wanneer er sprake is van een overlijden. Dit is vooral voor de nabestaanden een zware periode. Daarom ontzorgen wij u graag gedurende deze lastige periode. Wij gaan op een respectvolle en discrete manier met de spullen om tijdens de woningontruiming. Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan bij een overlijden? En wilt u meer weten over de kosten van deze woningontruiming? Neem dan contact met ons op. Wij maken een vrijblijvende offerte voor u op maat. Wilt u zo snel mogelijk een woning laten leeghalen? Al binnen 24 uur kunnen wij ter plaatse zijn.

  Wij kopen uw meubels op in Heemstede

  Wanneer u als senior gaat verhuizen, kan het zijn dat wij soms een huis moeten leegruimen. Misschien gaat u kleiner wonen of heeft u veel spullen die weg kunnen. Door deze spullen naar de kringloop te brengen, geven wij ze een tweede leven. Heeft u spullen van waarde die u kwijt wilt? Schakel ons dan in als opkopers van uw spullen. U ontvangt dan een mooie prijs in Heemstede voor uw meubels.

  Uw huis leeg laten ruimen in Heemstede

  Wilt u meer informatie over de werkwijze van een woningontruiming in Heemstede? Of wilt u snel een woning laten ontruimen na een overlijden? Bel vandaag nog naar 085 130 52 73, stuur een e-mail naar info@ontruimendgoed.nl of vul het online contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Een vlekkeloze ontruiming van uw woning in Heemstede is gegarandeerd.

  Boerderij ontruiming Heemstede

  Bedrijfs ontruiming Heemstede